(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskonsultti (HR/matkustuksenhallinta)
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019


Haemme Enterprise Finlandin Customer Success -yksikköön Espooseen

Sovelluskonsulttia (HR / matkustuksenhallinta)

Toimintamme ja ratkaisuidemme jatkuvasti kehittyessä haemme sovelluskonsulttia konsultointiryhmäämme. Ryhmässämme on tällä hetkellä konsultteja Aditron Espoon ja Jyväskylän toimipisteissä. Teemme paljon yhteistyötä myös muissa Aditron yksiköissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa työskentelevien kollegoidemme kanssa.
 
Toimitamme modernia teknologiaa hyödyntäviä järjestelmäratkaisuja henkilöstöhallinnon ja matkustuksenhallinnan prosessien tueksi. HR-ratkaisumme kattaa henkilöstö- ja organisaatiotietojen hallinnan, työsuhteen elinkaaren hallinnan, palkanlaskennan sekä strategisten HR-prosessien tuen (suorituksen ja osaamisen johtaminen). Lisätietoja Aditrosta ja ratkaisuistamme löydät kotisivuiltamme.

Haemme ryhmäämme sovelluskonsulttia, jonka avaintehtäviä ovat:

- Asiakkaidemme matkustuksenhallintaan ja/tai HR-prosesseihin liittyvien tarpeiden tunnistaminen ja niiden ratkaiseminen Aditron tuotteiden avulla_
- Tuotteidemme käyttöönottoihin ja tukeen liittyvät tehtävät, kuten workshopien toteutus ja järjestelmien konfigurointi
- Osallistuminen asiakasyhteistyöhön myyntiorganisaation tukena tarjousvaiheessa HR- ja matkustuksenhallinnan prosessien sekä Aditron sovellusosaamisen osalta
- Palvelujemme ja ratkaisujemme jatkuva kehittäminen yhteistyössä tuotekehityksen kanssa

Tehtävä edellyttää:

- Innostusta ja kykyä järjestelmäratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä asiakkaan ja kollegoiden kanssa
- HR-prosessien ja/tai matkustuksenhallinnan prosessien hyvää tuntemusta
- Kokemusta HR- ja/tai matkustuksenhallinnan järjestelmien käyttöönotoista
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
- Englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa
- Positiivista, innostunutta ja innostavaa asennetta, joka näkyy yhteistyössä asiakkaan ja kollegoiden kanssa

Lisäksi eduksi katsomme konsultointikokemuksen vastaavien tuotteiden käyttöönottoprojekteista (mm. workshopien/työkokousten vetäminen, konfigurointi, pääkäyttäjäkoulutus).

Tiimissämme työskentelevät konsultit ovat tyypillisesti erikoistuneet muutamiin yllämainituista prosesseista ja niitä tukeviin sovelluksiimme. Sovelluskonsultiksi valittavan henkilön tehtäväkuva tullaan muodostamaan hänen osaamistaustastansa ja kiinnostuksensa huomioiden.

Tarjoamme vaatimusten vastapainoksi haastavan, innostavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen nopeasti kehittyvällä toimialalla sekä mielenkiintoiset asiakkuudet. Saat tehtävässä tarvittavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, johon saat tarvittavaa tukea kollegoiltasi sekä Aditron muista yksiköistä.

Pohjoismainen organisaatiomme tarjoaa suuren talon edut, mm. joustavat työajat, uusimmat työvälineet, yksityisen terveydenhuollon, tuettua vapaa-ajantoimintaa sekä mahdollisuuksia urakehitykseen. Aditron arvot kuvaavat meille tärkeitä asioita: sitoutumista vastuullamme oleviin tehtäviin, johtajuutta toimialalla ja ihmiskeskeisyyttä.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Outi Sivén puh. 040 4820 111, outi.siven@aditro.com.

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Aditron rekrytointijärjestelmään https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 20.9.2019 mennessä.