(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskonsultti (Application Consultant)
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019


Haemme ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä sovelluskonsulttia Aditron HR-sovellusten asiakastukeen Enterprise Finlandin Customer Success –yksikköön Espooseen. 

Sovelluskonsultin keskeisin tehtävä on ohjelmiston pääkäyttäjiltä tulevien tukipyyntöjen hoitaminen Aditron prosessien mukaisesti. Sovelluskonsultin työ sisältää ohjelmiston käytön neuvontaa, sekä ongelmanratkaisua yhteistyössä pilvipalvelu- ja tuotekehitysyksiköidemme kanssa. Tehtävään sisältyy myös asiakasohjeiden ja -tiedotteiden laatimista, asiakkaiden kouluttamista, sekä ohjelmiston testaamista mm. versiopäivitysten yhteydessä. Asiakaspalvelu hoidetaan pääasiassa suomen kielellä, mutta yhteydenpidossa tuotekehitykseen tarvitset englantia. 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä: 

-HR-järjestelmien osaamista
- asiakaspalveluhenkisyyttä, analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä
- erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- valmiutta tiivistahtiseen asiakastyöhön, jossa asiakasyhteydenotot sanelevat työpäivän kulun
- tietoteknisiä valmiuksia ohjelmistoista ja niiden välisistä integraatioista esimerkiksi pääkäyttäjätehtävien tai käyttöönottoprojektien kautta
- halua ja valmiutta kehittyä, sekä osallistua asiakastuen toiminnan kehittämiseen
- sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi 

Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä Aditron ohjelmistojen asiantuntijaksi. Kaupan päälle saat mukavat työkaverit ja asiantuntevan tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outi Sivén, puh. 040 482 0111 / outi.siven@aditro.com.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveella rekrytointijärjestelmässä https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 20.10.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Menestystä hakuun!