Sovelluskehittäjiä
Esko Systems Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

Esko Systems Oy omistaa, hallinnoi ja kehittää Esko-potilastietojärjestelmää. Esko-potilastietojärjestelmää on kehitetty yli 20 vuotta käyttäjälähtöisesti suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin. 

Omistuspohjan ja tekemisen laajentuessa toiminta on yhtiöitetty, uusi yhtiö aloitti toimintansa vuoden 2020 alussa. 

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan joukkoomme lisää SOVELLUSKEHITTÄJIÄ tulevaisuuden Esko-potilastietojärjestelmän tuotekehitykseen. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset rakentamaan moniammatillisessa tiimissämme terveydenhuollon ratkaisuja yhdessä tietotekniikan- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. 

Olet teknisesti hyvät valmiudet omaava sovelluskehittäjä, opit nopeasti uudet asiat ja otat uuden ympäristön haltuusi. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Hallitset laajat kokonaisuudet ja olet tiimipeluri. Ymmärrät myös, mitä laadukkaan ohjelmiston kehittäminen tarkoittaa ja hyvä tekemisen laatu on sinulle itsestään selvää.    

Odotamme sinulta työkokemusta ohjelmistokehittämisestä / integraatioiden rakentamisesta vaativassa ympäristössä. Sinulla on vahva kokemus ja näytöt onnistumisista joltakin seuraavista osa-alueista:

  • Full stack ohjelmointi
  • .Net Core teknologia
  • C# ohjelmointikieli
  • HTML5, React, Redux, MobX
  • Ensemble 
  • SQL server

Toimialatuntemus ja kokemus ketteristä projektimenetelmistä (esim. scrum) katsotaan eduksi. Tehtävänkuva tarkentuu hakijoiden kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaika päättyy 15.12.2020 klo 15.00. Voit täyttää sähköisen hakemuksen osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sovelluskehittajia-esko-systems-oy-323516/

Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    AVAINTES
Työavain:    323516

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Pasi Meriläinen, p. 040 558 3901 pe 11.12. klo 12:00-13:30 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot