(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjiä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme Kelan IT-Palveluihin sovelluskehittäjiä


Etsimme Java-sovelluskehityksen rautaisia ammattilaisia Kelan etuustietojärjestelmien kehitystiimeihin. Olet mukana kehittämässä järjestelmiämme entistä automaattisemmiksi. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneimmallekin sovelluskehittäjälle haasteellisen tehtäväkentän. Työpaikka on Jyväskylässä tai Helsingissä.


Odotamme sinulta vahvaa Java EE -ohjelmistokehitys-osaamista sekä hyviä tiimityöskentely- ja viestintätaitoja. Kokemus muista teknologioista on eduksi kuten myös kokemus laajojen tietojärjestelmien toteutuksesta tai integraatioratkaisuista.

 

Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet, työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja osaat dokumentoida omat tekemisesi ja suunnitella koodisi helposti testattavaksi.


Sinulle on luontaista ajatella, miten teknisiä ratkaisuja voitaisiin kehittää sekä koet aitoa kiinnostusta ottaa uusia ratkaisuja haltuun ja kehittyä asiantuntijana. Olet oma-aloitteinen sekä sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen työote.

 

Eduksi luetaan kokemus
- relaatiotietokannoista ja tietokantarajapinnoista
- sovelluspalvelimista
- web-teknologioista ja palveluintegraatioista

 

Toivomme, että tuot ohjelmistokehitysosaamisesi osaksi Kelan IT-Palveluita. Me tarjoamme sinulle mm.
- ketterän ja kehittyvän toimintamallin
- haastavan, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän tehtävän
- työpaikan, jossa tarjotaan kehitysmahdollisuuksia ja koulutusta
- työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
- työaikajoustomahdollisuuksia
- kattavat työterveyspalvelut ja hammashoidon
- ravintoedun


Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.


Lisätietoa tehtävästä antavat puhelimitse 25.11.2019 saakka Mira Saanavuo p.0504103129 ja koko haun ajan Lotta Arkko p. 0504714344 klo 9-14 ja muina aikoina sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.


Hae tehtävää 2.12.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.


Avainsanoja: Java EE, JSF, JPA/Hibernate, PrimeFaces, Maven, Jenkins, GIT, Spring, Rest, SOAP, XML, SQL,  JUnit, SaltStack, Apache Camel, WAS, WLP