(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjiä
Ambientia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Toivotko uusia haasteita sovelluskehityksen parissa kivassa työpaikassa ja mielenkiintoisten projektien parissa, mutta mahdollisuudet tuntuvat keskittyvän Suomen suurimpiin kaupunkeihin? Ei hätää – meillä on sinulle ratkaisu: tule Ambientialle sovelluskehittäjäksi ja saat vapauden työskennellä etänä omalla kotipaikkakunnallasi! Tämä on loistava mahdollisuus esimerkiksi pienyrittäjälle, joka haluaa siirtyä palkkatyösuhteeseen vakaalle kuukausipalkalle ilman yrittäjyyteen kuuluvaa riskiä. 

Rekrytoimme sovelluskehittäjiä monipuolisiin verkkopalveluprojekteihin kaikille toimipisteillemme Suomessa (Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere ja Turku), mutta jos molemminpuoliset odotukset kohtaavat, mikään ei estä työskentelemästä mistä tahansa päin Suomea tai maamme rajojen ulkopuolelta - kunhan olemme suurin piirtein samalla aikavyöhykkeellä ja puhumme samaa kieltä. Olemme kiinnostuneita sovelluskehittäjistä, joille ohjelmointikieli tai -kehitys on työkalu, jolla toteutetaan maailmanluokan verkkopalveluita ja autetaan asiakasta menestymään.

Tarjoamme

sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden kehittää huippuluokan verkkopalveluita Suomen merkittävimmille julkishallinnon ja yksityisen sektorin toimijoille. Pääset mukaan projekteihin, jotka voivat olla haastavia, mutta tulet takuulla oppimaan uutta. Saat tueksesi esimiehen ja työyhteisön, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Sujuvan työteon mahdollistavat ajantasaiset työvälineet ja nopea nettiyhteys. 

Ambientialla on parinkymmenen vuoden kokemus hajautetuista tiimeistä, joten etätyö ja joustavat työaikajärjestelyt ovat meillä aidosti arkipäivää. On harvinaista, että palavereissa kaikki ovat fyysisesti samassa tilassa, joten hyödynnämme paljon videoneuvottelutyökaluja ja chatteja. Kehittäjien omassa chat-ryhmässä käydään aktiivista keskustelua tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista ja kynnys kysyä toisella paikkakunnalla olevan kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on pieni. Lisäksi viestimme aktiivisesti intranetissä. Johto pitää kuukausittain koko henkilöstölle tarkoitetun tunnin mittaisen webinaarin Ambientian ajankohtaisista asioista ja kaksi kertaa vuodessa kokoonnumme koko henkilöstön voimin saman katon alle oppimaan uutta, jakamaan osaamista ja tottakai myös rentoutumaan ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa. 

Odotamme sinulta

mielellään useamman vuoden työkokemusta web-ohjelmoinnista, ketteristä menetelmistä ja projektityöskentelystä. Tässä tehtävässä korostuu itseohjautuvuus ja kyky pyytää apua ja neuvoja tarvittaessa matalalla kynnyksellä. Edellytämme osallistumista sovittuihin palavereihin ja muihin tärkeisiin tapaamisiin lähtökohtaisesti etänä, mutta muutoin saat määrittää itse vapaasti miten ja missä teet töitä. Jotta vuorovaikutus tiimin ja asiakkaan kanssa onnistuu jouhevasti, toivomme, että sijaitset samalla aikavyöhykkeellä muiden ambientialaisten kanssa (EET/UTC+2 tai +/- yksi tunti). Vaadimme myös moitteetonta suomen kielen osaamista, koska asiakasprojekteissamme viestintä ja kehitettävät verkkopalvelut ovat pääsääntöisesti vielä suomeksi. 

Tällä hetkellä teemme töitä muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: Java, JEE, OpenShift, Angular, Liferay, Git, Rest, Microservices, Docker, Spring. Lista elää ja päivittyy luonnollisesti koko ajan ja pääset myös halutessasi vaikuttamaan, millaisten teknologioiden parissa teemme töitä tulevaisuudessa. Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa - ja alalle tyypillisesti opittavaa tulee lisää koko ajan.

Työsuhde alkaa mahdollisuuksien mukaan parin päivän yleisperehdytyksellä Hämeenlinnassa ja tämän jälkeen perehdytys jatkuu lähimmällä Ambientian toimistolla (Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere, Turku, Tartto, Tallinna). Tarvittava perehdytys suunnitellaan palkattavan henkilön kanssa yhdessä henkilökohtaisesti. Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen ja työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. 

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä 160 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.  

Tutustu caseihimme ja lue blogistamme esimerkiksi mitä Senior Software Developerimme Saija kertoo OpenShiftistä sovelluskehittäjän näkökulmasta. 

Kiinnostuitko?

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi! 

Hae tehtävään viimeistään 19.2. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/sovelluskehittajia-etatoihin/. 

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään

HR Specialist Minna 1.2. klo 15-16, 5.2. klo 14-15.30 ja 8.2. klo 15-16 numerosta +358 40843 6245 ja sähköpostitse minna.luiro@ambientia.fi.