(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjiä
Ambientia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Rekrytoimme sovelluskehittäjiä monipuolisiin verkkopalveluprojekteihin kaikille toimipisteillemme Suomessa (Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Tampere ja Turku). Olemme kiinnostuneita sovelluskehittäjistä, joille ohjelmointikieli tai -kehitys on työkalu, jolla toteutetaan maailmanluokan verkkopalveluita.

Teemme monipuolisia ja vaihtelevia projekteja julkisen ja yksityisen sektorin merkittävän kokoluokan toimijoille. Projektien laajuus ja käytettävät teknologiat vaihtelevat, mutta kehittäjät tekevät yleensä yhtä aikaa noin kahta projektia. Projektitiimissä on asiakkaan edustajien ohella useampia ambientialaisia, jotka työskentelevät kukin omassa roolissaan palvelumuotoilusta palvelinylläpitoon ja käyttäjätukeen. Suurin osa kehittäjistämme työskentelee Ambientian toimistolta etätyömahdollisuuksin, mutta erityisesti pääkaupunkiseudun projekteissa on tyypillistä työskennellä osan aikaa viikosta asiakkaan toimitiloissa. 

Jos koodaus on sinulle unelmiesi duuni, mutta et jää silti lepäämään laakereillasi, sopisit varmasti hyvin Ambientian kehittäjäyhteisöön. Autamme toisiamme ja kehitämme toimintatapojamme yhdessä niin asiakkaan kuin muiden ambientialaisten kanssa. Kehittäjien omassa chat-ryhmässä käydään aktiivista keskustelua tärkeistä ja vähemmän tärkeistä asioista ja kynnys kysyä kollegan näkökulmaa tai apua asioihin on pieni. 

Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa maalis-huhtikuun aikana - tarkempi aloituspäivämäärä sovitaan erikseen. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja työntekijämme arvostavat erityisesti vapaata työskentelykulttuuriamme: hajautettuna organisaationa liukuva työaika ja vapaus tehdä töitä niin toimistolta tai etänä on meillä aidosti arkipäivää. Ambientia on joustava ja inhimillinen työnantaja, ja työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu kivuttomasti. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja pääset osaksi huumorintajuista ja uteliasta työyhteisöä, jossa vaikeistakin asioista voi puhua avoimesti ja jossa johdolla on aito halu kehittää toimintaa jatkuvasti.

Toivomme sinulta 

Osaamisesta ja kokemuksestasi riippuen voit työskennellä eri rooleissa junior-kehittäjästä sovellusarkkitehtiin. Arvostamme kokemusta web-sovelluskehityksestä (backend tai frontend) ja ketteristä menetelmistä. Meillä jokainen työntekijä on enemmän tai vähemmän kosketuksissa asiakkaaseen, joten hyvät sosiaaliset taidot ja aito halu auttaa asiakasta menestymään liiketoiminnassaan ovat tärkeitä! Myyntitiimi ja projektijohto ovat kuitenkin päävastuussa asiakassuhteen hoidosta, joten sinä saat keskittyä olennaiseen. 

Tällä hetkellä teemme töitä muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: Java, JEE, OpenShift, Angular, Liferay, Git, Rest, Microservices, Docker, Spring. Lista elää ja päivittyy luonnollisesti koko ajan ja pääset myös halutessasi vaikuttamaan, millaisten teknologioiden parissa teemme töitä tulevaisuudessa.

Tietyn teknologian osaamista enemmän painotamme asennetta: olet valmis syventämään osaamistasi tilanteen vaatiessa - ja alalle tyypillisesti opittavaa tulee lisää koko ajan. Kannustamme kehittävään työskentelyotteeseen ja nykyisten toimintatapojen kyseenalaistamiseen. 

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä 160 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.  

Tutustu caseihimme ja lue blogistamme esimerkiksi mitä Senior Software Developerimme Saija kertoo OpenShiftistä sovelluskehittäjän näkökulmasta. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 12.2. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/sovelluskehittajia/. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä ja Ambientiasta antaa mielellään

Senior Software Architect Juha ti 30.1. klo 15-16, pe 2.2. klo 14-15.30 ja ti 6.2. klo 15-16 numerosta 050 372 0297.