SOVELLUSKEHITTÄJIÄ Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on merkittävä ohjelmistoalan ammattilainen Turussa. Etsimme heille nyt osaajia nimikkeellä

SOVELLUSKEHITTÄJIÄ Turkuun

Toivomme hakijoilta aiempaa taustaa sovelluskehityksen parista, tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin koodikielen hallitsemista, mutta yrityksen monipuolisista asiakasprojekteista johtuen sille ei ole tarkkaa vaatimusta. Yleisimpinä kielinä projekteissa ovat C# ja Java. Hakijoilla on kuitenkin oltava aito halu kehittyä ja omaksua uusia taitoja työsuhteen myötä.

Voit olla siis joko pesunkestävä Full Stack -osaaja tai vielä urasi alkutaipaleella kunhan omaat aidon kiinnostuksen sovelluskehitystä ja asiakaspalvelua kohtaan. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa myös kehittäjien osalta, joten tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa ammattitaitoisen ja miellyttävän työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - SOVELLUSKEHITTÄJIÄ Turkuun. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1315407
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: TEMP-TEAM Finland Oy (info.tampere (a) temp-team.fi)
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi