(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJIÄ terveydenhuollon lääkitystoimintoihin
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

 

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Haemme nyt
SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ terveydenhuollon lääkitystoimintoihin

Keskeisinä tehtävinäsi ovat ohjelmiston mukauttaminen, testaus, validointi ja katselmointi tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajamme ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet osana terveydenhuollon lääkitystoimintojen tiimiä.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen tietojärjestelmien tai sosiaali- ja terveydenhuollon alalta. Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi IT- tai sote-alan korkeakoulututkinto tai alojen työkokemus.

Arvostamme:

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta tiimityöhön
 • Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta
 • Farmaseutin, sairaanhoitajan tai ICT-alan tutkintoa
 • Kiinnostusta terveydenhuollon lääkitystoimintoihin
 • Ongelmanratkaisutaitoja ja oppimiskykyä
 • Huolellisuutta ja tarkkuutta
 • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
 • Dokumentointiosaamista
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus 31.9.2020 asti.

Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana tarjotaan kattava perehdytys järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta toteutetaan Yhdysvalloissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmillemme että toisillemme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa asiakkailleen ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitystä yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämässä.

Yksi tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset. Kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen viimeistään sunnuntaina 1.9.2019 jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää ja mikä on palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivan osaajan löydyttyä.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuustesti, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sovelluspäällikkö Katri Yli-Kovero puh. 040 659 4050 tai sähköpostitse katri.yli-kovero(at)apotti.fi. Soittoajat tiistaina 20.8. klo 13-14, torstaina 22.8. klo 13-15, tiistaina 27.8. klo 13-15 ja perjantaina 30.8. klo 13-15.

Yksikön päällikkö Eija Karman puh. 050 428 6799 tai sähköpostitse eija.karman(at)apotti.fi. Soittoajat torstaina 22.8. klo 14-15, perjantaina 23.8. klo 14-15 ja torstaina 29.8. klo 14-15.

Meihin pääset tutustumaan osoitteessa www.apotti.fi