(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjiä, terveydenhuollon avopalvelut
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Juuri valmistunut uusi toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä.

Haemme nyt
SOVELLUSKEHITTÄJIÄ terveydenhuollon avovastaanottojen toimintoihin

Keskeisinä tehtävinäsi ovat ohjelmiston mukauttaminen, testaus, validointi ja katselmointi tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajamme ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet osana terveydenhuollon avovastaanoton toimintojen tiimiä.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen tietojärjestelmien tai sosiaali- ja terveydenhuollon alalta. Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi IT- tai sote -alan korkeakoulututkinto tai alojen työkokemus.

 Arvostamme lisäksi kokemusta ja kiinnostusta terveydenhuollon avopalveluiden tai niiden tietojärjestelmien parissa työskentelystä joiltakin seuraavilta alueilta:

  • Perusterveydenhuolto
  • Suun terveydenhuolto
  • Potilastiedon arkisto- tai eReseptitoiminnallisuudet tai sosiaali- ja terveydenhuollon koodistot ja luokitukset
  • Erikoissairaanhoidon poliklinikat
  • Kotisairaala- tai päiväsairaalatoiminnot

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta tehtäväalueilta, vaikka tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Meille on tärkeää, että olet ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Tehtävissä tarvitaan arvojemme mukaista uudisraivaajahenkisyyttä toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana tarjotaan kattava perehdytys järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta toteutetaan Yhdysvalloissa.

Tehtävät täytetään aluksi määräaikaisina (31.12.2020 saakka).

Tarjoamme sinulle:

  • yrityskulttuurin, jossa toimimme asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmillemme että toisillemme
  • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa asiakkailleen ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut
  • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • työn, jolla on merkitystä yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämässä.

Yksi tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset. Kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen viimeistään torstaina 8.8.2019, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää ja mikä on palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivan osaajan löydyttyä.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuustesti, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Lisätietoja antaa Yksikön päällikkö Vilma Vainikainen 19.7. asti puh. 040 758 3174 tai sähköpostitse vilma.vainikainen@apotti.fi.

Meihin pääset tutustumaan osoitteessa www.apotti.fi