(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJIÄ (ajanvaraustoiminnallisuudet)
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme sijaitsee täysin uusituissa tiloissa Pitäjänmäessä.

Haemme organisaatioomme
SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, ajanvaraustoiminnallisuuksiin

Tehtäviin etsitään kahta toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ja yhtä vanhempainvapaan sijaista.

Keskeisinä tehtävinäsi on ohjelmiston mukauttaminen sekä mm. testauksen toteuttaminen, validointi ja katselmointi tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Toimit asiantuntijana oman alueesi toiminnoissa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen sosiaali- tai terveydenhoitoalan tai tietojärjestelmien alalta. Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi korkeakoulutasoinen sote- tai IT-alan korkeakoulututkinto tai ko. alojen työkokemus.

Arvostamme kokemusta terveydenhuollon, sosiaalihuollon tai niiden tietojärjestelmien parissa työskentelystä.

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta tehtäväalueilta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osan koulutuksesta pääset suorittamaan Yhdysvalloissa.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 1.9.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi.

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Lisätietoja antaa:

  • Sovelluspäällikkö Timo Kukkonen, puh. 040 6594 009 tai sähköpostitse timo.kukkonen(at)apotti.fi
  • Yksikön päällikkö Jouni Jalamo, 20.8. klo 9:30-10:00 ja 22.8. klo 9-10, puh. 040 151 3711 tai sähköpostitse jouni.jalamo(at)apotti.fi.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi