SOVELLUSKEHITTÄJÄ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

 

Kiinnostaisiko uudet tehtävät sovelluskehityksen parissa? Etsimme sosiaalihuollon asumis- ja laitospalvelut -tiimiimme omatoimista ja kehittämisorientoitunutta sovelluskehittäjää. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme sovelluskehittäjä?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja innostavien tehtävien parissa. Sovelluskehittäjänä osallistut sosiaalihuollon asumispalveluiden ratkaisujen kehittämiseen, testaamiseen ja ylläpitoon. Sovellusalue voi koskea esimerkiksi vammaispalveluita, päihdepalveluita tai lastensuojelun palveluita. Apotti-järjestelmä on jo käytössä osassa HUS:ia ja Vantaan kaupungilla, minkä lisäksi vauhtia arkeemme tuovat loppuvuoden ja ensi vuoden käyttöönotot. Voit tutustua sovelluskehittäjän tehtävään lisää: https://www.youtube.com/watch?v=CcmJ-mdJlFI

Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimiimme koostuu tällä hetkellä yhteensä viidestä sovelluskehittäjästä, kahdesta pääkouluttajasta, Product Ownerista sekä Scrum Masterista.

Toivomme sinun omaavan aiempaa työkokemusta sosiaalihuollon palveluista, kuten sosiaalityöstä tai -ohjauksesta, lastensuojelun laitospalveluista tai näitä lähellä olevista palveluiden kuten päihde- tai mielenterveyspalveluiden asumis- tai laitospalveluista. Lisäpisteitä saat työkokemuksesta sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien parista esimerkiksi pääkäyttäjänä tai muuna asiantuntijana. Arvostamme lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen viestintätaitoja, itseohjautuvuutta ja organisointikykyä sekä kykyä vetää pienryhmiä.

Sopivana koulutustaustana tehtävässä toimii esimerkiksi sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi AMK, VTM, sairaanhoitaja AMK) tai vaihtoehtoisesti tietojenkäsittelytieteen korkeakoulututkinto (insinööri AMK).

Sovelluskehittäjänä et tarvitse aiempaa kokemusta sovelluskehityksen parista. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta suoritetaan Yhdysvalloissa. Pandemia-aikana osa koulutuksesta tehdään osin etänä ja koulutusjaksoa täydennetään myöhemmin Yhdysvalloissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
 • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
 • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

Hae mukaan joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 27.9.2020 mennessä. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 18.7.2021 asti. Aloituspäivä sovitaan valitun henkilön kanssa.  

Osana rekrytointiprosessia toteutamme etänä tehtävän soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastatteluun hakijat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä Kalle Kuusiseen, päällikkö, järjestelmäkehitys ja -tuki, puh. 0503724908 ja sähköpostitse kalle.kuusinen(a)apotti.fi.

 

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1385578
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Terveydenhuolto/sosiaaliala
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kalle Kuusinen (kalle.kuusinen(a)apotti.fi (a) )
 • Puhelin: +358503724908
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa