(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Etsimme Triplanille kehittymishaluista Sovelluskehittäjää julkishallinnon tuotekehityksen pariin, osaksi tiivistä työporukkaa ja kulttuuria. Toivomme, että olet palvelukeskeisen työotteen omaava kehittäjä, jolle konttipohjaiset ratkaisut eivät ole vieraita. Lue alta lisää ja hae mukaan!
KUVAUS
Etsimme Sovelluskehittäjää Triplanin tiiviiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan. Triplanin liiketoiminta on vakaata, henkilökunta viihtyy töissä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pientä.
Pääasiallinen tehtäväsi on suunnitella ja kehittää julkishallinnon asian- ja dokumenttienhallinnan järjestelmiä tiimisi kanssa. Kerromme alempana miksi sinun kannattaa hakea Triplanille ja minkälaisia työtehtäviä roolisi sisältyy - jatka siis lukemista.

Tarjoamme


* Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: yritys kannustaa työntekijöitään jatkuvaan työssä oppimiseen ja tukee kouluttautumista
* Mukavat työkaverit, jotka tykkäävät viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla
* Osittainen etätyön mahdollisuus
* Runsaasti etuja, mm. liikunta-, lounas-, tietoliikenne- ja puhelinetu sekä laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja mahdollisuus vaikuttaa omiin työvälineisiin

TYÖNKUVA

* Sovellusten suunnittelu, ylläpito ja kehittäminen osana tiimiä, sisältäen myös käyttöliittymäsuunnittelun
* Kehittämiseen kiinteästi liittyvät toimet kuten yksikkötestaus, dokumentointi ym. sovelluskehityksen menettelyt
* Nimettyjen sovellusten 3-tason asiantuntijatuki (ongelmanselvitykset jne.)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Alempi korkeakoulutasoinen koulutus ja useamman vuoden käytännön sovelluskehityskokemus tai ylempi korkeakoulutasoinen koulutus ja käytännön sovelluskehityskokemus
* Kokemusta seuraavista: Vue.js, SpringBoot, Java, JavaScript, TypeScript,
* Sovellusarkkitehtuurin perusosaaminen
* Ymmärrys lähdekoodin laadun merkityksestä ja menetelmistä kuten TDD, Clean Code jne.


Haastattelun yhteydessä pyydämme hakijoita esittelemään itse tuottamaansa lähdekoodia, erityisenä kiinnostuksen kohteena koodin laatunäkökohdat.

Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen
* Vuorovaikutustaitoinen
* Kehittymishaluinen
* Yhteistyökykyinen
* Laatukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kasarmikatu 23, 13100 Hämeenlinna
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Triplan Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Tehtävään valittavalle saatetaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Triplan Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut julkishallinnon asian- ja dokumenttienhallinnan järjestelmiin. Triplan Oy on vakiinnuttanut asemansa julkishallinnon organisaatioiden pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. Tuotteidemme käyttäjiä ovat mm. kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit, koulutuskuntayhtymät, ammattikorkeakoulut, yliopistot sekä valtionhallinnon virastot ja laitokset.