(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
TietoEVRY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti.

Kiinnostaako sinua IT-ala ja haluat työskennellä pilvipalveluiden parissa? Etsimme Customer Experience Management -yksikköömme sovelluskehittäjää vaativien asiointipalveluiden toteuttajaksi. 

Liity joukkoomme ja aloita uusi työ Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta! Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme Customer Experience Management -yksikköömme sovelluskehittäjää vaativien asiointipalveluiden toteuttajaksi. Tehtävässä pääset auttamaan asiakkaita toimittamiemme palveluratkaisujen kehittämisessä, käyttöönottamisessa ja ylläpidossa. Osaat .net-perusteet ja ainakin yksi Microsoftin pilvialustoista O365, D365 ja Azure on sinulle tuttu. 
 

Toivomme sinulta:
•    Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja pilvipalveluita kohtaan
•    Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan
•    Mielenkiintoa kehitystehtäviä kohtaan
•    Järjestelmällisyyttä ja proaktiivista työtapaa
•    Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
•    Hyvää englanninkielen puhuttua ja kirjallista taitoa

Sovelluskehittäjämme auttavat asiakkaita toimittamiemme palveluratkaisujen kehittämisessä, käyttöönottamisessa ja ylläpidossa. Näitä voivat olla esimerkiksi terveydenhuollon palvelujärjestelmät ja eri yritysten sisäiset sovellukset, joissa korkea käytettävyys on merkityksellistä. Työskentelet kokeneempien kollegoidesi kanssa tyypillisesti muutamassa eri asiakastoimituksessa, joissa opit sekä projektityöskentelyä että teknisiä taitoja.

Meille kaikista tärkeintä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Voit tutustua lisää yrityksemme toimintaan nettisivuillamme.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Rekrytoimme tiimiimme uuden osaajan Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta saat tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yrityksessämme merkittävällä tavalla. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksemme välille ohjelman päätteeksi. Seitsemättä kertaa järjestettävän Microsoft Akatemian kautta yli 350 Microsoft-osaajaa on löytänyt itsensä uusien työtehtävien pariin.

Voit lukea lisää ohjelman sisällöstä ja tavoitteista Sarasen nettisivuilta. 

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa!
 

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561

Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Muistathan ilmaista kiinnostuksesi tätä positiota kohtaan Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä. 

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!