(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Tällä kertaa tarvitsemme tähän hommaan yhden robotti-ihmisen lisää. Töitä olisi siis HR-prosessien ja ohjelmistojen automatisoinnin parissa:

Mikä homma?

Automatisoimme sekä omia että asiakkaidemme töitä integraatioilla, ohjelmistorobotiikalla (RPA) ja muulla koodaamisella. Tykkäämme, kun tieto liikkuu automaattisesti manuaalisten siirtojen sijaan. Siksi toteutamme erilaisia integraatioita tai muita automatisointeja HR-järjestelmiin sekä sisäisiin prosesseihimme.

Pääset töihin kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Täällä saat tehdä työtäsi nykyaikaisilla menetelmillä, eli kehitystä ei tarvitse tehdä pitkästä tavarasta. Tavoitteena ei ole sen enempää eikä vähempää, kuin esimerkiksi palkanlaskennan perusprosessien automatisointi kokonaan! Samalla ajattelimme automatisoida asiakkaidemme HR-järjestelmiin liittyvää manuaalisen työn tuskaa. Heitä sellainen kärsimyksen minimointi tuskin haittaa.

Sovelluskehittäjän sijainti on Tampere. Olemme kuitenkin kaikkiaan kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 90 integratalaista Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tietää myös, että se kuuluisa hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Odotamme sovelluskehittäjältä lisäksi seuraavaa:

  • Vähintään muutaman vuoden ajalta koodaustaustaa esimerkiksi .NET tekniikoilla (C#, VB.NET)
  • Halua hyödyntää toteutuksessa valmiita alustoja ja komponentteja (sen sijaan että tykkäisit tehdä aivan kaiken alusta asti itse)
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa ja suunnitella prosesseja
  • ATK-työssä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi:

  • kokemusta ohjelmistorobotiikasta tai integraatioista
  • sosiaalisia taitoja (pulppuavaa puhetta)
  • kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua).

Tehtävässä tarvitset luonnollisesti myös itseohjautuvaa asennetta sekä kykyä liikkua sujuvasti työn ja sosiaalisten kontaktien (lue: mahdollisten keskeytysten ja hyvien vitsien) välillä.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, näppis kuumottelee. Lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme laittaneet paukkuja

Kehitä itsellesi työpaikka: Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.12.2019 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Honkanen, riku.honkanen@integrata.fi, 050 387 5771. Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.