(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Mehiläinen hakee Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen
Sovelluskehittäjää / ARJEN SANKARIA!
DIGITAALISET PALVELUT -YKSIKKÖÖN.

Haluatko osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä osallistumaan liiketoimintamme kannalta olennaisten ohjelmistojen/palveluiden kehittämiseen ja hallintaan? Etsimme back-end painoitteista PHP kehittäjää, jolla on myös ymmärrystä SQL kantojen toiminnasta. Muita käyttöösi tulevia teknologioita on docker/kubernetes, phpunit, testcafe sekä MS Dynamics 365.

Meillä pääset kehittämään taitojasi monipuolisessa digiympäristössämme ja pääset osaksi osaavaa ja arvostettua työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluja.

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimimme siis sovelluskehittäjää, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Avainasioita tehtävässä ovat liiketoiminnan kannalta olennaisten ohjelmistojen/palveluiden toteutus, ylläpito ja ylipäätään lisäarvo, jonka tämän päivän rakennuspalikoilla liiketoiminnalle takaamme.
Tehtäviisi kuuluu läheinen yhteistyö Mehiläisen liiketoiminnan ja Digi-tiimin kanssa, pääset oppimaan (ja opettamaan) yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa tämän päivän ohjelmistokehitystä ja liiketoiminnan lisäarvon tuottoa.

Mitä teemme?
Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit/toimenpiteet ja yleisesti digi-kehityksen tuoman lisäarvon toteutuminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä - kantamaan omaa arjen sankarin viittaasi!

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
Valitsemasi työvälineet
Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
Modernit toimitilat Kampissa

Kiinnostuitko?
Hakuaika päättyy 31.10.2019, mutta lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Ilkka Hietala,
ilkka.hietala@mehilainen.fi