(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsimme joukkoomme sovelluskehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.4. – 31.12.2019 Geotietovarannon hallinta -tulosyksikköön. Työn ensisijainen suorittamispaikka on Kuopio, myös muut GTK:n toimipisteet (Espoo, Rovaniemi tai Kokkola) ovat mahdollisia. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä toiveesi toimipaikasta.

Tehtävänäsi on osallistua GTK:n tiedonhallinnan kehittämistä, ydintoiminnan tietojärjestelmien käytettävyyttä, prosessien automatisointia ja digitalisointia edistävien projektien toteutukseen osana järjestelmäkehitys -tiimiä. Toteutettavat tietojärjestelmäprojektit ovat sekä GTK:n sisäisiä että ulkopuolisille asiakkaille tehtäviä, mukana voi olla myös kansainvälisiä asiakkaita.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja tai tutkintoa. Edellytämme kokemusta sovelluskehityksestä, innokkuutta ohjelmointiin ja yhteistyökykyä. Eduksi katsomme kokemuksen tietojärjestelmäsuunnittelusta ja -ylläpidosta tai paikkatietojärjestelmistä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän uudistuvassa ja kansainvälistyvässä toimintaympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon käyttöön ja kehittämiseen. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 6–8 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 2 630–3 580 €/kk.

Lisätietoja: yksikön päällikkö Esa Kauniskangas, puh. 029 503 3277, esa.kauniskangas@gtk.fi.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-211-2019, 29.3.2019 klo 16.15 mennessä.