(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJÄ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.


Etsimme joukkomme vahvistukseksi
SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ LÄÄKITYSSOVELLUKSEEN,
määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.


Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- tai terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme henkilöä, joka haluaa oppia maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmän arkkitehtuurista ja mukauttamisesta, sekä saada ymmärrystä tietojärjestelmien vaikutuksista potilaiden ja asiakkaiden terveyteen ja hyvinvointiin. Tule auttamaan meitä hiomaan tuhansien ammattilaisten työkalu huippuunsa! Sovelluskehittäjänä et vain puhu muutoksesta, vaan olet osa sitä.  

Mitä tulet tekemään:
Sovelluskehittäjänä sinulla tulee olemaan keskeinen rooli Suomen laajimmassa sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan muutoshankkeessa. Vastuullasi on yhdessä muiden sovelluskehittäjien kanssa huolehtia siitä, että uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä otetaan käyttöön suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita vastaavana.

Tehtäviisi kuuluu ohjelmiston mukauttaminen sekä mm. testauksen toteuttaminen, validointi ja katselmointi tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa.


Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi terveydenhuollon tuntemuksen.


Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen valitun Epic-järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.Odotamme sinulta:


 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta tiimityöhön
 • Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta
 • Ongelmanratkaisutaitoja ja oppimiskykyä
 • Huolellisuutta ja tarkkuutta
 • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
 • Dokumentointiosaamista
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Joko terveydenhuollon (sairaanhoitaja, farmaseutti) tai teknologia-alan koulutusta

Tarjoamme sinulle:


 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.


Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!


Täytäthän hakemuksen 27.1.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!


Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.


Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä:


 • Sovelluspäällikkö, Katri Yli-Kovero, puh. 040 659 4050 torstaina 17.1 klo 14-16.
 • Projektipäällikkö, Eija Karman, puh. 050 428 6799 keskiviikkona 16.1. klo 14 – 15 ja maanantaina 21.1. klo 12-13.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi