(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Asiakkaamme Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja yli 180 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Haemme heille sovelluskehittäjää digitaalisten palveluiden kehityksen pariin.

Sovelluskehittäjää

Tehtäviisi kuuluu vastata nimettyjen sovelluksien toiminnallisuuksien teknisestä toteutuksesta, testauksesta ja tietokantahallinnoinnista. Pääset työssäsi kehittämään mielenkiintoisia tulevaisuuden työkaluja lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle, jotta sairauksia voidaan ennaltaehkäistä, seurata ja hoitaa paremmin. Et tule kehittäjäksi potilastietojärjestelmälle vaan pääset kehittämään uusia sovelluksia, jotka tulevat muovaamaan tapaa tehdä suomalaista terveydenhuoltoa.

Ketterät ohjelmistokehitysmetodit ovat sinulle tuttuja ja sinulla on osaamista seuraavista ohjelmistokielistä ja -kirjastoista: JavaScript, React ja jokin olio-ohjelmointikieli. Tietämys terveydenhuollon potilastietojärjestelmistä katsotaan myös hyväksi, muttei välttämättömäksi. Arvostamme myös tietämystä, modernien selainpohjaisten, sovellusten toteuttamisesta. Toivomme hakijalta myös työnäytteitä, esim. GitHub portfolio.

Terveystalo tarjoaa viihtyisän työympäristön, monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon ohjelmistokehityksen eturintamassa, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä ison konsernin hyvät työkäytännöt sekä edut.

Wippii Work Oy auttaa Terveystaloa rekrytointiprosessin hoitamisessa ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.