(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJÄ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Haemme nyt toimistollemme Vallilaan
SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ tiimiin (asiakas/potilasportaali)

Apottilaisena tuet laadukkaan kokonaishankkeen onnistumista. Etsimme henkilöä, joka haluaa oppia maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmän arkkitehtuurista ja mukauttamisesta, sekä saada ymmärrystä tietojärjestelmien vaikutuksista potilaiden ja asiakkaiden terveyteen ja hyvinvointiin. Sovelluskehittäjänä et vain puhu muutoksesta vaan olet osa sitä.

Mitä tulet tekemään:
Sovelluskehittäjänä sinulla tulee olemaan keskeinen rooli Suomen laajimmassa sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan muutoshankkeessa. Sähköisen asioinnin - tiimissä fokuksemme on kansalaisille suunnatuissa sähköisissä palveluissa, asiakkaiden ja asiakasportaalimme jatkuvasti kehittyvien tarpeiden mukaan. Hienona mahdollisuutena tiimissä olla kehittämässä digitalisaation uutta ja lisäarvoa tuovia palveluita kansalaisille.

Tehtäviisi kuuluu ohjelmiston mukauttaminen, kehittäminen sekä mm. testauksen toteuttaminen, validointi ja katselmointi tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon ja / tai tietojärjestelmien kanssa. Lisäksi eduksi on kokemus web-teknologioista ja palveluintegraatioista (kuten HTML, JavaScript, CSS - tyylitiedostojen osaaminen).

Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen Epic-järjestelmän kanssa työskentelyyn. Tehtävästä riippuen osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.

Odotamme sinulta:
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön
-Ongelmanratkaisutaitoja ja oppimiskykyä
-Huolellisuutta ja tarkkuutta
-Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
-Vahvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
-Hyvää ymmärrystä digitaalisista palveluista

Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi AMK-tasoinen IT-alan tutkinto tai IT:n parissa hankitun työkokemus.

Tehtävän on määräaikainen 31.12.2019 asti ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

HAASTA ITSESI! Hakemusten perusteella valikoiduille hakijoille tehdään osana rekrytointiprosessia englanninkielinen soveltuvuustesti, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista.

Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon toiminta ja sen tietojärjestelmät uudelle vuosituhannelle. Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 18.3..2018. mennessä.

Lisätietoja projektipäällikkö Anna Eskolalta p.050 4060143 ja tuotepäällikkö Riikka Elovaaralta p.050 3307656.

Lisätietoa www.apotti.fi