(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Meitä Raksilaisia on noin 160 ja vuodelle 2018 budjetoitu liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Mahtavasta ja nopeasta kehityksestä huolimatta toimintamme on kannattavaa ja hyvinvoiva henkilökunta on meille kaiken A ja O. Tuemme toinen toisiamme ja toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Haemme nyt tiimiimme osaavaa SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ.

Meillä on talon sisäisiä LAMP sovelluksia, sekä suoraan loppuasiakkaille käyttöön suunnattuja NativeScript -hybridimobiilisovelluksia, jotka pyörivät AWS:n päällä. Mikä sinun intohimosi on? Oletko henkeen ja vereen Frontend tai Backend kaveri? Meillä sinulla on mahdollisuus ottaa roolia, jossa vahvuutesi tulevat esiin. Plussaa on kokemus ja näkemys graafisesta suunnittelusta. Tarjoamme ympäristön, jossa voit kehittyä ketterän ohjelmistokehityksen osaajana osana neljän hengen Scrum -tiimiä.

Taitoja, joita sinulta odotetaan:
* PHP
* Javascript
* HTML, CSS
* Frontend Development
* Backend Development
* REST API

Kykyjä ja kokemuksia tekniikoista, joista on hyötyä, mutta eivät ole välttämättömiä:
* CakePHP Framework
* NativeScript / React Native
* Python
* AWS ympäristö
* UX, UI, Design osaaminen
* Photoshop
* Agile / DevOps
* Scrum

Työsuhde on vakituinen ja työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaan pääkonttorissamme.

Mikäli kiinnostuit työstä ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, hae paikkaa 25.5.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-16, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372.