(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJÄ (Sosiaalihuollon avopalvelut)
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.


 


Haemme nyt toimistollemme Vallilaan


SOVELLUSKEHITTÄJÄ (Sosiaalihuollon avopalvelut)    


 


Apottilaisena tuet hankkeen onnistumista. Meille on tärkeää, että olet innostunut työstäsi ja kiinnostunut kehittämään prosesseja sekä tulevaisuuden sovelluksia asiakkaidemme sosiaalihuollon palveluiden tarpeisiin. 


Mitä tulet tekemään:


Sovelluskehittäjänä Sinä kuulut Sosiaalihuollon sovelluskehitystiimiin, joka vastaa järjestelmän konfiguroinnista, ylläpidosta, työskentelystä asiakasorganisaatioiden ja järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden kanssa - testaamisesta sekä osallistumisesta järjestelmän jatkokehittämiseen. Erityisalueenasi ovat sosiaalihuollon avopalvelut (mm. päihdehuolto, vammaispalvelut, lastensuojelu, aikuissosiaalityö).


Sopiva koulutustausta tehtävään on sosiaalihuollon tai valtiotieteellinen/yhteiskuntatieteellinen korkeakoulututkinto (YTM/VTM tai sosionomi AMK), tai vaihtoehtoisesti tietotekniikan alan AMK- tai yliopistotasoinen tutkinto. Erityisesti katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen sosiaalihuollon palveluista, joko asiakastyössä ja/tai tietojärjestelmien kehitystyössä.


Työhön liittyy koulutusjakso, jonka yhteydessä saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.


Tehtävässä menestymisessä ovat eduksi:


  • Sosiaali- ja terveyspalveluiden laaja-alainen ymmärrys
  • Kokemus sosiaalihuollon, erityisesti sosiaalityön palveluista
  • Hyvät ongelmaratkaisutaidot
  • Projektiosaaminen
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Itseohjautuvuus, omatoimisuus ja aloitteellisuus
  • Tiimityötaidot ja aiempi kokemus erilaisten työryhmien vetämisestä

HAASTA ITSESI!


Hakemusten perusteella valikoiduille hakijoille tehdään osana rekrytointiprosessia englanninkielinen soveltuvuustesti, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista. Lopulliset valintapäätökset perustuvat kokonaisvaltaiseen arvioon sopivuudesta.


Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 30.9.2018 mennessä.


Lisätietoja antaa yksikön esimies Pasi Airaksinen, p 040 649 5887 (ma 9.00-11.00 ja pe 9.00-11.00) tai sovelluspäällikkö Anna Vuori, p. 040 7025536 (ti 11.00-12.00 ja to klo 11.00-12.00).


Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi.


www.apotti.fi