Sovelluskehittäjä Smart TV-applikaatioiden pariin, Sofia Digital
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019
Haemme asiakkaallemme innokasta ja kehittymishaluista sovelluskehittäjää! Tässä roolissa testaat ja kehität muun muassa tuttuja Ruudun, Katsomon ja Areenan sovelluksia, mutta projektit valikoituvat pitkälti oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Ympärilläsi on innostunut parinkymmenen hengen joukko IT-alan osaajia, mutta käytännössä työskentelet pienemmissä projektitiimeissä ja kiinteässä asiakaskontaktissa. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan, lue eteenpäin ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Sovelluskehittäjänä Sofia Digitalilla pääset testaamaan ja kehittämään muun muassa tunnettuja Smart TV-sovelluksia, kuten Katsomo, Ruutu tai Yle Areena. Työtehtäväsi määräytyvät pitkälti omien kykyjesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen yliopiston ja rautatieaseman välissä. Suurin osa asiakkaista sijaitsee pääkaupunkiseudulla, ja etätyömahdollisuudet ovat neuvoteltavissa, joten haethan rohkeasti, vaikka et asuisikaan ihan toimiston naapurissa!

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät oman kiinnostuksen mukaan
* Rennon ja sovelluskehityksestä innostuneen työyhteisön
* Mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin ja työskennellä ulkomailla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Työtehtävät pitävät sisällään sovellusten testaamista, kehittämistä ja koodaamista televisioilla sekä osallistumista projekteihin liittyviin palavereihin.

Tarkemmat työtehtävät määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutus
* Osattavat teknologiat: HTML5, CSS & JavaScript
* Aito kiinnostus alaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Tietokantaosaaminen
* Rajapintojen integraatioiden osaaminen


Eduksi katsomme:


* Espanjan ja saksan kielen taito
* Kokemus Vue-frameworkista
* Harrastuneisuus tv- tai media-alalla (esim. videoiden käsittely)


Persoonana olet:


* Sosiaalinen & asiakaspalveluhenkinen
* Pitkäjänteinen
* Kehityshaluinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Tampere. Suurin osa asiakkaista sijaitsee pääkaupunkiseudulla, ja etätyömahdollisuudet ovat neuvoteltavissa, joten haethan rohkeasti, vaikka et asuisikaan ihan toimiston naapurissa!
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sofia Digital{target="_blank"} on interaktiivisen television kärkiosaaja. Sofia Digital on tuottanut erilaisia digi-tv palveluja jo vuodesta 2000 asiakkailleen niin Suomessa kuin ulkomailla. Yritys on ollut mukana tekemässä kaikille tuttuja Nelosen Ruutua ja MTV:n Katsomoa. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, mikä näkyykin siinä, että Sofia Digital on saanut huomattavasti jalansijaa Kaakkois-Aasian markkinoilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1311441
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere