(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (Raisio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Vallisdata Oy on vuonna 1990 perustettu Raisiolainen yritys, joka on erikoistunut terveydenhuolto- ja apteekkialan sovelluksiin. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Lisätietoa yrityksestä www.vallisdata.fi.

Haemme nyt kokenutta ja sitoutunutta sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua erikoistavarakaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Toivomme kokemusta mm. seuraavista tekniikoista: .NET, C#, MS Sql Server, WPF sekä AngularJS/5 tai vastaava. Pääpaino on aikaisemmin ollut on-premises -sovelluskehityksessä, mutta olemme siirtymässä pilviratkaisuihin, joten kokemus pilvipuolen ratkaisuista katsotaan eduksi. Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lopullinen tehtävänkuva muodostuu aikaisemman kokemuksen perusteella. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 4.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.