(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJÄ, potilas- ja asiakastietojen hallinta
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyllä täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Haemme nyt
SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Potilas- ja asiakastietojen hallintatiimiin

Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen tietojärjestelmien kanssa.

Mitä tulet tekemään:

Apotin potilas- ja asiakastietojen hallinta tiimi huolehtii potilas- ja asiakastietojen eheydestä ja tietojen luovutukseen liittyvistä toiminnallisuuksista. Työhön sisältyy myös tiimille kuuluvien integraatioiden konfiguraatiota sekä testaamista.  Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden sovellustiimien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Joko IT-alan tutkintoa/kokemusta TAI terveydenhuollon- tai sosiaalialan tutkintoa sekä työkokemusta
 • Terveydenhuollon ja/tai sosiaalialan kentän tuntemus auttaa tehtävässä menestymisessä
 • Perustietotekniikka taitoja ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti
 • Joustavuutta, tarkkuutta ja rohkeutta
 • Kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
 • Kykyä työskennellä paineen alla ja kykyä reagoida muutoksiin
 • Halua ja intoa oppia uutta sekä kehittää omaa osaamistaan!
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Osan koulutuksesta pääset suorittamaan Yhdysvalloissa. 

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

 Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 25.03.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Lisätietoja antavat:

 • Sovelluspäällikkö Teemu Nieminen, puh. 040 650 3005 keskiviikkona 20.3. klo 10-11
 • Yksikönpäällikkö Jouni Jalamo, puh 040 151 3711 keskiviikkona 21.3. klo 9-10

Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi