(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä - Oulu
Datadrivers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Datadrivers Oy on torniolainen vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja kehittää selainpohjaista Webauto-kurssi- ja oppilashallintapalvelua autokoulujen, oppilaitosten ja koulutuskeskusten käyttöön.

Etsimme sovelluskehittäjää asiakkaallemme Datadrivers Oy:lle kasvavaan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Sovelluskehittäjänä vastaat Webauto-palvelun ja sen osien suunnittelusta, valmistuksesta ja testauksesta yhdessä muun kehitystiimin kanssa. 

Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä tai voit olla vasta alalle tullut vahvan kiinnostuksen ja oppimisenhalun omaava kasvaja. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote ja toimit hyvässä yhteistyössä tiimisi kanssa. Työhön kuuluu koodaamisen, kehittämisen ja testaamisen ohella myös satunnaisesti asiakasneuvontaa. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky ottaa asioista selvää kertovat meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen.

Työtehtävissäsi

  • hallitset Javascript- ja PHP-ohjelmointikielen
  • eduksi luetaan käyttöliittymäsuunnittelu (HTML, Smarty)
  • tarvitset MySQL-tietokantaosaamista

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään tuotteita mielenkiintoisella ja jatkuvasti kehittyvällä toimialalla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi to 1.11. klo 15-16 ja ti 6.11. klo 9-10 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi