(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä / Ohjelmistokehittäjä
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Etsimme nyt sovelluskehittäjää / ohjelmistokehittäjää Vantaalle työskentelemään toiminnanohjausjärjestelmämme kehityksen parissa!

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään toiminnanohjausjärjestelmäämme, jota käyttävät yli 500 työntekijäämme lähes 30 toimipisteessämme ympäri suomea. Tuotteita valikoimassamme on yli 20 000. Tyypillinen työviikkosi koostuu sekä nykyisten toiminnallisuuksien kehittämisestä, että osallistumisesta projekteihin, joissa kehitetään uusia toimintoja ja mm. integraatioita muihin järjestelmiimme. Itse kehittämisen lisäksi saat osallistua myös suunnittelu- ja määrittelytyöhön. Kehitystyö tapahtuu pääosin CA Plex -sovelluskehittimen avulla IBM i -ympäristössä. Näiden aiempi tuntemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

What’s in it for you?

Toiminnanohjausjärjestelmä on nimensä mukaisesti liiketoimintamme ytimessä, ja siksi myös sinun roolisi on erittäin tärkeä. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä liiketoiminnan ja käyttäjien, että sisäisen it-tiimimme kollegojen kanssa. Kautta talon meillä vallitsee matala hierarkia ja avoin kulttuuri, jotka antavat tilaa myös uuden kehittämiselle. Kattava työterveyshuolto, toimivat työvälineet ja etätyöt ovat meillä arkipäivää, ja tarjoamme myös halutessasi mahdollisuuden autoetuun. Jos juuri meidän työkalumme ja ympäristömme eivät ole sinulle ennestään tuttuja, saat tietysti myös kattavan perehdytyksen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Kokemusta sovelluskehittimellä tehtävästä kehitystyöstä
  • Tietokantaosaamista
  • Aiemmasta CA Plex-kokemuksesta on sinulle etua, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Plussaa on myös mahdollinen aiempi kokemuksesi teknisestä tukkukaupasta

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi CV:n kera Baronan rekrytointijärjestelmään 18.6. mennessä.

Haluatko sparrailla siitä, voisiko juuri tämä olla seuraava sopiva haaste urallasi? Ota rohkeasti yhteys Barona IT:n rekrytointikonsultti Joel Kinnuseen puhelimitse 050 506 0096 tai joel.kinnunen@barona.fi, niin jutellaan lisää!