(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä Microsoft Dynamics NAV ja Business Central -maailmaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Business Central -tiimimme etsii vahvistusta Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun!

Tehtäväkenttäsi pitää sisällään Microsoftin D365 Business Central -järjestelmän konfigurointia ja mukautuksia sekä laajennusten, integraatioiden ja datamigraatioiden toteuttamista. Voit osaamistasosi ja kehittymisen myötä toimia myös järjestelmäarkkitehdin roolissa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja hallitset ERP-järjestelmän eri osa-alueita, kuten myynnin, ostot, toiminnot, kirjanpidon sekä varastonhallinnan. Tunnet Microsoftin ekosysteemin, näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Pääset yhdistämään työssäsi asiakastuen, vaihtelevat projektit sekä jatkuvaluontoisen kehittämistyön.

Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa ERP-järjestelmäkokemusta mutta ennen kaikkea arvostamme tunteen paloa muokattavia ja laajennettavia liiketoimintasovelluksia kohtaan. Työssäsi tarvitset SQL-tietokantatuntemusta ja Visual Studio Code -kokemus on suuri etu. Seuraavien teknologioiden tunteminen on sinulle hyödyksi muttei pakollista:

  • AL-kieli ja C/AL ohjelmakoodi
  • Versionhallinnan (git) toimintaperiaatteet
  • SOAP/REST-rajapinnat
  • C# sekä JavaScript

Digia on yli 1000 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen monipuolisia IT-palveluja tarjoava ohjelmistoyhtiö. Kokeneet sovelluskehittäjät ja Microsoftin D365 -tuotteen ammattilaiset sekä muut auttavaiset työkaverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten loma-ajan mökkejä, kattavan sairaskuluvakuutuksen ja hammashoitoetuuden.

Hakuaika päättyy 31.3.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi tai ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Juhala p. 040 5527 148 tai etunimi.sukunimi@digia.com.