(Poistunut julkaisusta)

SOVELLUSKEHITTÄJÄ, leikkaus- ja anestesiatoiminnallisuus
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Juuri valmistunut uusi toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä.

Haemme organisaatioomme

SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ leikkaus ja anestesiatoiminnallisuuksien kehitystiimiin

 

Keskeisinä tehtävinäsi ovat mm. järjestelmän määrittelytyöhön osallistuminen, järjestelmän mukauttaminen sekä testauksen suunnittelu ja toteuttaminen tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta katsomme eduksi työkokemuksen IT- tai terveydenhuollon alalta. Sopiva koulutustausta tehtävään on AMK-tasoinen tai ylempi terveysalan tai teknologian alan tutkinto tai alojen työkokemus.

Arvostamme erityisesti kokemusta leikkaussali- ja anestesiatyöstä tai niihin liittyvien tietojärjestelmien parissa työskentelystä.

Odotamme sinulta:

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta tiimityöhön
 • Ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Huolellisuutta ja tarkkuutta
 • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
 • Halua oppia ja kehittyä työssäsi
 • Dokumentointiosaamista
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työhön liittyen tulet suorittamaan koulutuksia, jotka antavat sinulle kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Koulutukset suoritetaan Yhdysvalloissa.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen viimeistään 1.9.2019, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Lisätietoja antaa sovelluspäällikkö Olli Pietikäinen. Tiedustelut sähköpostitse olli.pietikainen@apotti.fi

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi