(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (junior), kokoaikainen, Oulu
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Etsitkö työtä, jossa pääsisit nostamaan taitosi sovelluskehityksessä seuraavalle tasolle? Omaatko jo hyvät pohjataidot ja SQL on sinulle tuttu? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten ongelmanratkaisukykyä ja tiimityötaitoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior sovelluskehittäjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme junior sovelluskehittäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Junior sovelluskehittäjänä työsi koostuu toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. Pääset osallistumaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin ja kehittämään taitojasi osaavan tiimin tukemana. Työssäsi tulet tarvitsemaan SQL-osaamista sekä Oracle SQL:ää ja PL/SQL:ää. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä osata kaikkea, vaan riittää että omaat hyvän pohjan sovelluskehityksessä ja pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti.

Asiakasyrityksemme on teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt ohjelmistotalo, joka on osa globaalia auto- ja liikenneteollisuuden ratkaisuja toimittavaa konsernia. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Pääasialliset tehtävät
 • Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen
Odotamme sinulta
 • Hyvää pohjaa sovellusekehityksessä
 • SQL-osaamista, erityisesti Oracle SQL ja PL/SQL katsotaan eduksi
 • Delphi-osaaminen katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Pitkään uraan, jossa pääset muotoilemaan urapolkusi kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan
 • Päästä mukaan mielenkiintoisiin globaaleihin projekteihin
 • Kehittää osaamistasi osaavan tiimin tukemana
 • Työskennellä joustavassa ja mukavassa työyhteisössä
 • Etätyöhön
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.1.2021 , mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (+358 44 5440 425, juho.luukkainen@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!