(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Elisan One Customer support -osaston Orange Contact -toimitustiimi kehittää ja ylläpitää, sekä toimittaa OC contact center -ohjelmistoa aina taustajärjestelmistä käyttöliittymiin, valvontaan ja ylläpitoon.

Etsimme uutta sovelluskehittäjää Elisan One Customer Support -osaston OC-toimitustiimiin. 

Työskentelet lahjakkaiden kehittäjiemme ja asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävänämme on kehittää, ylläpitää, sekä toimittaa OC contact center -ohjelmiston palveluita, sekä ulkoisille, että sisäisille asiakkaillemme. Roolissasi otat aktiivisesti osaa palveluidemme kehittämiseen ja ylläpitoon. Sinulla on täysi näkyvyys ohjelmistokehittämiseen ja operointiin, sekä merkittävä mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteemme. 

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä ainakin C#-kielellä (Java, Node.js, tai Javascript osaaminen on plussaa)
  • Bonuksena on kokemus palveluiden monitoroinnista ja valvonnasta, esim. käyttäen Splunkia tai vastaavia järjestelmiä.
  • Halukkuutta tehdä monipuolisia tehtäviä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja tiimin kanssa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.
  • Soveltuvaa IT-alan tutkintoa
  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Työskentelemme monipuolisesti käyttäen erilaisia teknologioita, kuten esimerkiksi Microsoft .NET, Windows Server -palvelimet, Azure ja Google Cloud -pilvipalvelut, Oracle -tietokannat, Jenkins, Ansible, Github, Team Foundation Server, Robot Framework, Artifactory jne. Pääset osallistumaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri osa-alueisiin ja teknologioiden käyttöön. 

Tiimimme työskentelee ketterien kehitysmenetelmien mukaisesti. Tämän johdosta pystyt itse aidosti vaikuttamaan, kuinka saat parhaiten työsi tehtyä. Toivomme sinulta myös halukkuutta kehittää itseäsi sekä kiinnostusta perehtyä uusiin teknologioihin.

Tässä työssä käytät taitojasi luovalla ja monipuolisella tavalla yrityksemme toiminnan ytimessä. Pääset mukaan kehittämään tuotteita, joita Elisan yritys- ja organisaatioasiakkaat käyttävät joka päivä kommunikoidessaan omien loppuasiakkaidensa kanssa. Tällä vaikutat suoraan tuhansien suomalaisten arkeen.

Työtehtäväsi sijoittuvat Elisan pääkonttoriin Pasilaan. Tehtävä on vakituinen.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Pääset kehittämään palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät. Elisalla saat tiimiisi osaavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Lisätietoja voit kysyä Tuotantopäällikkö Mika Rissaselta (mika.rissanen@elisa.fi) tai Ratkaisupäällikkö Markku Salolta (markku.salo@elisa.fi).