(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (Full-Stack), Helsinki
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme nyt Helsingin Suutarilan pääkonttorillemme pieneen, mutta sitäkin tehokkaampaan kehitystiimiimme sinua

SOVELLUSKEHITTÄJÄ (Full-Stack)

Tehtäviisi sisältyy sekä sisäiseen että asiakkaiden käyttöön suunnattujen sovellusten suunnitteleminen ja kehittäminen määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Tulet työskentelemään nykyaikaisilla sovelluskehityksen työkaluilla ja menetelmillä, muun muassa UI/UX-suunnittelussa ja sovellusarkkitehtuurissa. Työnkuva on muovattavissa osaamistasi tai kiinnostuksen kohteitasi vastaaviksi.

Toivomme

  • Ymmärrystä AWS-ympäristöstä ja osaat hyödyntää erilaisia palveluita, kuten AWS dynamoDB, AWS Lambda ja AWS CodePipeline
  • JavaScript-ohjelmointitaitoa (node.js, react.js)
  • Ymmärrystä tietokannoista ja SQL:stä
  • Github-/lab-osaamista
  • UI/UX-suunnittelun ymmärrystä 

Meidän puolestamme voit olla vanha konkari tai koulusta valmistunut uusi kyky – ratkaiseva tekijä on oikea asenne ja halu saada asioita aikaiseksi.

Tarjoamme

Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Saat tukea tarjoavan tiimin ympärillesi sekä hyvät henkilökuntaedut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Anttila, puh. +358 44 5562210, ma 20.1. klo 8-10 sekä 27.1. klo 8-10

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakuportaalimme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.2.2020. Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!