Sovelluskehittäjä (C#, SQL), Solteq
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021
Etsimme nyt Solteqille ohjelmistokehittäjiä. Sovelluskehittäjänä työskentelet ketterien menetelmien (Scrum) mukaisesti C#:n ja SQL:n parissa.

Työssäsi pääset mukaan monipuoliseen projektiryppääseen, missä toimit osana uutta tiimiä joka työskentelee käyttöönottojen ja tuen välimaastossa. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden syventää osaamistasi osaavien kollegojen tukemana.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, mutta toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä C#:n parista sekä ymmärrystä tietokannoista, Microsoft-ympäristöstä sekä JIRA:n käytöstä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään sillä pyrimme etenemään soveltuvien hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työllistyt osaksi uutta tiimiä, joka toimii projektien käyttöönoton ja tuen välimaastossa. Työssäsi osallistut Microsoft-teknologioihin perustuviin järjestelmähankkeisiin sekä tietojärjestelmien ylläpitoon että kehittämiseen.

Sovelluskehityksessä käytettäviä teknologioita ovat: MS Azure, SQL Server, SSIS, Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, TypeScript, Entity Framework.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset tehtävät sovellusrajapintojen ja integraatioiden parissa
* Monipuolisen työn missä kehittymistäsi tuetaan
* Tilaisuuden päästä työskentelemään uuteen tiimiin osaksi suureen kansainväliseen IT-organisaatioon
* Mielekkään työympäristön


Solteqilla sinua odottaa Suomen paras energia-alan ratkaisuja toteuttava tiimi. Meidän vahvuutemme ovat toimialan osaaminen, tekninen osaaminen ja vahva yhteishenki.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sovelluskehittäjältä toivomme ymmärrystä Scrumista, C#:sta ja SQL:stä sekä Microsoftin toimintaympäristöstä.

Kommunikoit suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin, minkä lisäksi viihdyt tiimityössä. Osaamisesi JIRA:n parista nähdään tehtävissä etuna. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi sekä mielenkiinnon kohteistasi!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Sijainti: Vantaa, tai etänä (myös muut Solteqin toimipisteet mahdollisia)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Solteqin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja - asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita. Lue lisää Solteqista täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421283
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa