(Poistunut julkaisusta)

Sovelluskehittäjä (BI) - BI Developer
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Tietohallinto-osasto vastaa Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan IT-palveluista ja -välineistä sekä asiakirja- ja kirjastopalveluista. Osasto huolehtii tieto- ja järjestelmäarkkitehtuurista ja edistää tietovarantojen tehokasta hyödyntämistä. Osasto kehittää digitaalisia ratkaisuja toiminnan parantamiseksi yhteistyössä asiakasosastojen kanssa ja ohjaa tiedonhallinnan, tietoturvan ja IT-projektien hallinnan menettelyjä. Haemme tietohallinto-osastolle vakinaista

Sovelluskehittäjää

jolla on kokemusta tietomallinnuksesta ja raportointiratkaisuista sekä sovelluskehityksestä Microsoft työvälineillä.

Toimit osana kokenutta asiakaspalvelutiimiä, joka vastaa Finanssivalvonnan IT-tarpeista. Työ on projektiluontoista yhteistyötä niin tiimissä kuin asiakkaidenkin kanssa.

Vastaat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa sisäisten asiakkaidemme IT-tarpeiden ratkaisuista, painotuksena tietovarastojen kehittäminen ja ylläpito. Tehtäviisi kuuluu tekninen suunnittelu, tietomallinnus, tietovarastojen kehittäminen sekä raportointiratkaisut.
 Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus kehittäjänä, soveltuva korkeakoulututkinto ja vahvaa datan hallinnan ratkaisuiden osaamista.

Työskentelykielemme on suomi, jonka vahvan osaamisen lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta seuraavista työkaluista: PowerBI, Knime, Tableau, R, Python, SQL ja ETL välineen (SSIS, Biztalk), VBA ja C# sekä XML/XBRL.

Azure-osaaminen ja mielenkiinto arkkitehtuuriin katsotaan eduksesi.

Uuden oppiminen ajaa sinua eteenpäin ja haluat olla mukana kehittämässä aktiivisesti niin omia kuin tiiminkin toimintatapoja. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Et pelkää tarttua haasteisiin, olivatpa ne missä ohjelmistokehityskaaren vaiheessa tahansa.

Tarjoamme sinulle paikan osaavassa ja motivoituneessa tiimissä, joka tuottaa monipuolisesti merkityksellisiä tuotoksia ja palveluita asiakasosastoillemme. Saat hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet - myös meille ammatillinen kehittymisesi on tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja työyhteisössämme voit halutessasi olla mukana esim. erilaisissa harrastekerhoissa.

Virka on vakinainen, aloitus mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 16) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Kirsti Ikonen, yhteydenottopyynnöt sähköpostitse kirsti.ikonen@bof.fi.

Lue osaston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.


Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Suomen Pankissa työskentelee noin 370 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.