(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tunnistatko itsesi seuraavasta kuvauksesta? Olet erinomainen organisoija, langat eivät tipahda käsistäsi tiukassakaan tilanteessa sekä olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja haluat auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Haemme huipputyyppiä osaksi ammattitaitoista sovellustukitiimiä, jossa tuetaan Visma Movenium työajanseuranta -pilvipalvelun käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimisi sekä sidosryhmien kanssa. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa eri kanavissa. Motivoidut työssäsi siitä, että saat ratkaistua asiakkaan ongelman parhaalla mahdollisella tavalla.

Erinomaisen palvelukokemuksen tuottaminen on sinulle itsestään selvää ja kaikissa tehtävissäsi toimit asiakaslähtöisyys edellä. Yhteistyötaitojesi avulla saat asiat etenemään haluamaasi suuntaan. Toimit itsenäisesti ja proaktiivisesti ja olet usein ehtinyt tarttua toimeen ennen kuin kukaan on keksinyt sitä sinulta pyytää. Innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää arjen tekemistä järkevämmäksi hyödyntäen moderneja työskentelytapoja ja työkaluja. Olet mahdollisesti aikaisemmin hyödyntänyt erilaisia tikettijärjestelmiä työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Visma Softwarella rennossa työympäristössä yhdessä Pohjois-Euroopan jännittävimmistä kasvuyrityksistä. Olemme myös saaneet Great Place To Work -sertifioinnin! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Vaasassa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Visma Softwarella, ota yhteyttä Saija Vainioon puh. 0400845100

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Yritys työllistää Suomessa noin 230 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi