(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Monetra Pohjois-Savo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Sovellusasiantuntija

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehittyvään ja uudistuvaan organisaatioomme Sovellusasiantuntijaa. Sovellusasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääkäyttäjiemme sekä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö? Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan. Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä.
Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus HR-järjestelmistä tai järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Ohjelmistojen osalta eduksesi katsotaan ymmärrys tietokannoista ja SQL:stä, Microsoftin teknologiaosaaminen esim. O365 ja PowerBI. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä, persoonana olet oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. 

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä. 

Sovellusasiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaisia. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.  

Mikäli tämä on juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi, hae meille jo tänään! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Tehtävää koskevat tiedustelut Sanna Rönkkö, Palvelupäällikkö/Monetra Pohjois-Savo Oy, puh. +358447918010. Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, niin voit olla suoraan yhteydessä HR-päällikköömme Elina Arppeen / Monetra Pohjois-Savo Oy, puh. +358 447918019. Hakuaika päättyy 24.05.2020.