(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Visma Software hakee asiakaslähtöistä toiminnanohjausjärjestelmän sovellusasiantuntijaa ja vahvaa tiimipeluria Jyväskylään.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, joka sijoittui Suomessa järjestetyssä Vuoden 2019 Service Desk -kilpailussa toiselle sijalle. Tiimi tukee Visma Liikkuvan työn ratkaisut -ohjelmiston käyttöä. Ohjelmistoa käytetään mm. ostolaskujen hyväksyntään, tunti- ja matkakirjauksiin, työnohjaukseen ja varaston toimintoihin. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja haluat auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja esimerkiksi teknillisen alan AMK- tai yliopistotutkinto. Sinulla on osaamista työaika-, ostolasku-, työnohjaus- tai varastonhallintajärjestelmistä. Kokemus palvelinympäristöistä, Javascript-kielestä tai tietokannoista katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäivääsi sopivasti vaihtelevuutta.

Modernien työkalujen ja kilpailukykyisten etujen lisäksi löydät meiltä viihtyisän ja rennon työyhteisön - tästä todisteena Great Place to Work kilpailun kolmas sija suuryritysten sarjassa! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin ja vahvaan kasvuun luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi viimeistään 28.1.2020. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Support & Community Manager, Anne Välimaa, anne.valimaa@visma.com, 050 4869 283.