(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Mukaan hyvään porukkaan?

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä! 

Etsimme nyt osaavaa Sovellusasiantuntijaa tukipalveluihimme Tampereelle tai Jyväskylään.

Sovellusasiantuntijanamme tehtäviisi kuuluvat Mepco-tuotteidemme tekninen asiakastuki ja asiakaspalvelu. Käsittelet asiakkaidemme sähköisiä palvelupyyntöjä tukiportaalimme kautta sekä puhelimitse. Tukena sinulla on nelihenkinen asiantuntijatiimi, joka istuu Tampereella ja Jyväskylässä.

Mitä odotamme sinulta? Odotamme, että sinulla löytyy jo osaamista Mepco-järjestelmistä ja sinua motivoi järjestelmäasiantuntijan työ. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tukityössä pääset syventämään osaamistasi Mepco-tuotteista ja laajentamaan ymmärrystäsi eri järjestelmistä. Lisäksi toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja osaat asettua asiakkaan saappaisiin työssäsi. Englannin tai ruotsin kielitaidosta on hyötyä työssä.  

Sovit joukkoomme, jos olet tiimityöskentelijä, jaat mielelläsi osaamista tiimin kesken ja nautit asiakasrajapinnassa tekemisestä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja vastaamme heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Siksi on tärkeää, että pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja omaat hyvän priorisointikyvyn.     

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 13.10. mennessä. Esimiehemme Tiina vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse tiina.koivula(a)accountorhr.fi sekä puhelimitse 3.10. klo 10-11 tai 9.10. klo 9-10, numerosta 040 662 4198.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!