(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Haemme Elenia Lämpöön vakituiseen työsuhteeseen

SOVELLUSASIANTUNTIJAA,

toimipaikkana Hämeenlinna.

IT-palvelut ovat avainasemassa liiketoiminnassamme ja panostamme voimakkaasti digitalisaation edistämiseen ja IT-järjestelmien kehitykseen. Muutoksen mahdollistamiseksi etsimme vahvistukseksi liiketoimintalähtöistä IT-osaajaa sovellusympäristöjen ja integraatioiden kehitykseen, tukeen ja ylläpitoon. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden moniin mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi IT -asiantuntijaksi.

Vastaat Elenia Lämmön liiketoiminnan sovellusten ja integraatioiden (talous, HR, asiakkuus ja raportointi) toimintavarmuudesta, tuesta ja kehitystarpeiden hallinnasta. Osallistut myös määrittelyihin, toteutukseen, testaukseen ja dokumentointiin sekä vastaat tehtävien koordinoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä yhtiön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä toimit IT-yhteyshenkilönä sovellustoimittajien suuntaan ylläpito- ja tukiasioissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä amk- tai korkeakoulututkintoa tai vastaavaa. Aiempi kokemus vastaavien liiketoimintasovellusten ja integraatioiden parissa työskentelystä lasketaan eduksesi. Osaat puhua liiketoiminnan kieltä, mutta omaat riittävän teknisen osaamisen ongelmien ratkaisemiseksi ja eri IT-asiantuntijoiden kanssa keskustelemiseksi. Olet järjestelmällinen, aktiivinen ja itseohjautuva. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-kehityspäällikkö Kimmo Keronen to 27.6. klo 12-14 ja ma 29.7. klo 12-14, puh. 040-515 0374.

Oletko sinä etsimämme sovellusasiantuntija? Jätä hakemuksesi ja CV:si 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.elenia.fi