(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Etsimme kasvavaan joukkoomme Helsingin Pitäjämäelle

SOVELLUSASIANTUNTIJAA  

Tulet työskentelemään osana IT-ammattilaisten ryhmää. Vastaat Kotikatu Oy konsernin -toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien muiden järjestelmien integraatio, kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Sinulla on vahva osaaminen tiedon mallintamisesta, eri järjestelmien käyttöönotoista ja määrittelystä sekä SQL-tietokannoista. Annat vahvan panoksesi erityisesti taloushallinnon, HR:n, tuotannon ja kiinteistöhuollon järjestelmien ja prosessien aktiiviseen kehittämiseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa (esim. amk) ja vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii lisäksi projektiosaamista ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme kokemusta monitoimittajaympäristössä toimimisesta sekä sopimusosaamista.  
Tuettavia järjestelmiä/sovelluksia mm. Visma L7, Sympa, Mepco, AVUX (ja Broker). Muu tarvittava osaaminen: XML-kieli, (Crystal Reports), SQL, PSQL.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän voimakkaasti kasvavassa yhtiössä sekä osaavien kollegoiden tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta 9.6. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.