(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme joukkoomme viittä sovellusasiantuntijaa tai sellaiseksi haluavia. Sovellusasiantuntijat ovat osa Customer Care -tiimiä, jonka vastuulla on jatkuva asiakassuhteen kehittäminen sekä laadukkaan tuki- ja ylläpitopalvelun varmistaminen. Tiimi työskentelee Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) parissa, joka tarjoaa kattavan ratkaisun liiketoimintaprosessien yksinkertaistamiseen ja yhdistämiseen, asiakasvuorovaikutuksen parantamiseen sekä kasvun mahdollistamiseen. 

Työskentely tapahtuu joko Vantaan tai Tampereen toimipisteessä. 

Keitä me olemme? 

Tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut sekä hyvät uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme panostaa solteqlaisiin, ja siksi tarjoamme käyttöösi lounas- ja liikuntaedut, viikoittaisen hierontatuokion sekä hyvinvointivalmentajan.  

Organisaatiomme matala hierarkia luo mukavan ja suoraviivaisen tekemisen kulttuurin. Sinua odottaa laaja ja kyvykäs asiantuntijayhteisömme – tarkalleen ottaen 586 osaajaa viidessä eri maassa. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria pohjoismaisia kasvuyrityksiä, jotka haluavat olla edelläkävijöitä omalla alallaan. Asiakkaamme toimivat vähittäis- ja tukkukaupan, hotelli- ja ravintola-alan sekä valmistavan teollisuuden aloilla.  

Oletko se sinä? 

Tarjoamme sinulle koulutuksen ja sertifiointimahdollisuuden LS Central -järjestelmään. Sovellusasiantuntijana autat asiakasta akuuttien häiriötilanteiden ratkaisemisessa, hoidat palvelupyyntöjä sekä osallistut asiakkaan järjestelmän kehittämiseen. Dokumentointi ja tietämyksen laajentaminen tiimissä ovat oleellisia tehtäviäsi. Kehitämme työtämme ITIL-viitekehyksessä ketteriä työtapoja hyödyntäen. 

Sovit hommaan hienosti, jos: 

  • Koulutus- tai työkokemustaustasi on kaupan, talouden, logistiikan ja/tai tietotekniikan alalta. Olet jo ehkä toiminut vastaavissa tehtävissä tai olet vastavalmistunut tulevaisuudenlupaus.  
  • Omaat hyvät taidot Microsoft Windows Office -työkaluista. 
  • Nautit asiakastyöstä. 
  • Innostut haasteista ja olet sisukas ongelmanratkaisija. 
  • Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, mutta osaat myös toimia ryhmässä ja hyödyntää sen voimavaroja. 
  • Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. 

Täysosuma? Ei muuta kuin hakemus vetämään:   

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ja näet itsesi tulevaisuudessa osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Tiinalta tiina.kuusisto@solteq.com.