(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Visma Software hakee asiakaslähtöistä toiminnanohjausjärjestelmän sovellusasiantuntijaa ja vahvaa tiimipeluria Jyväskylään.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tuetaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut - ohjelmiston käyttöä. Ohjelmistoa käytetään mm. ostolaskujen hyväksyntään, tunti- ja matkakirjauksiin, työnohjaukseen ja varaston toimintoihin. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja haluat auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja esimerkiksi teknillisen alan AMK- tai yliopistotutkinto. Sinulla on osaamista työaika-, ostolasku-, työnohjaus- tai varastonhallintajärjestelmistä. Kokemus palvelinympäristöistä, Javascript-kielestä tai tietokannoista katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäivääsi sopivasti vaihtelevuutta.

Modernien työkalujen ja kilpailukykyisten etujen lisäksi löydät meiltä viihtyisän ja rennon työyhteisön - tästä todisteena Great Place to Work kilpailun kolmas sija suuryritysten sarjassa! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin ja vahvaan kasvuun luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä suoraan Visma Liikkuvan työn ratkaisujen sovellusasiantuntijoilta chatissa osoitteessa: https://demoltr1.visma.fi/rekry/

Keskustelu on avoinna 18.3-22.3. sekä 25.3-26.3.2019 klo 14:00 - 16:00