Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Visma Software hakee asiakaslähtöistä palkanlaskennan asiantuntijaa ja vahvaa tiimipeluria Jyväskylään.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tuemme asiakkaitamme pilvipohjaisen Visma Payroll -palkanlaskentaohjelman sekä Visma.net Expense matka -ja kululaskujen käsittely ohjelmien käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja haluat auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Sinulla on tietotekniset perusvalmiudet ja esimerkiksi taloushallinnon peruskoulutus.
Ymmärrät taloushallinnon ja palkanlaskennan prosessit. Sinulle on tuttua mm. viranomaisraportointi sekä matka -ja kululaskujen käsittely. Hyvä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäiviisi sopivasti vaihtelevuutta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Visma sijoittui suurten yritysten sarjassa kolmannelle sijalle Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1232711
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä