(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019
Tunnistatko itsesi seuraavasta kuvauksesta? Olet erinomainen organisoija, langat eivät tipahda käsistäsi tiukassakaan tilanteessa sekä olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja haluat auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Haemme huipputyyppiä osaksi ammattitaitoista sovellustukitiimiä, jossa tuetaan Visma Movenium työajanseuranta -pilvipalvelun käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimisi sekä sidosryhmien kanssa. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa eri kanavissa. Motivoidut työssäsi siitä, että saat ratkaistua asiakkaan ongelman parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on tietotekniset perusvalmiudet ja olet aikaisemmin toiminut sovellustuessa.

Erinomaisen palvelukokemuksen tuottaminen on sinulle itsestään selvää ja kaikissa tehtävissäsi toimit asiakaslähtöisyys edellä. Yhteistyötaitojesi avulla saat asiat etenemään haluamaasi suuntaan. Toimit itsenäisesti ja proaktiivisesti ja olet usein ehtinyt tarttua toimeen ennen kuin kukaan on keksinyt sitä sinulta pyytää. Innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää arjen tekemistä järkevämmäksi hyödyntäen moderneja työskentelytapoja ja työkaluja. Olet mahdollisesti aikaisemmin hyödyntänyt erilaisia tikettijärjestelmiä työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän rennossa työympäristössä yhdessä Pohjois-Euroopan jännittävimmistä kasvuyrityksistä. Olemme myös saaneet Great Place To Work -sertifioinnin! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Helsingissä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismalla, ota yhteyttä Saija Vainioon puh. 0400845100, seuraavina ajankohtina:

28.1. kello 14.00-15.00
30.1. kello 14.00-15.00