(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Elenia Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme Elenia Lämpöön Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen

SOVELLUSASIANTUNTIJAA

IT-palvelut ovat avainasemassa liiketoiminnassamme ja panostamme voimakkaasti digitalisaation edistämiseen ja IT-järjestelmien kehitykseen. Etsimme nyt yhtiöömme nykyisten ja uusien tietojärjestelmien kehitykseen, tukeen ja ylläpitoon liiketoimintalähtöisesti suuntautunutta IT-osaajaa. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä IT-kehityspäällikön, pääkäyttäjien, järjestelmätoimittajien sekä Elenia Oy:n tietohallinnon kanssa.

Vastaat

Elenia Lämmön liiketoimintasovellusten sekä liittymien päivittäisestä toiminnasta, käyttäjätuesta ja tietoturvasta sidosryhmien tukemana. Vastuullasi on myös liiketoiminnan sovellusten ja liittymien kehitystarpeiden tekniset määrittelyt, toteutus, testaus sekä dokumentointi.  Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin tietohallinnon kanssa ja vastaat soveltuvien seuranta-, tietoturva- jne. työkalujen käyttöönotosta Elenia Lämmön sovellusympäristössä. Osallistut tehtäväalueesi asiantuntijana liiketoiminnan ja konsernin IT-hankkeisiin.

Sinulla 

On tehtävään soveltuva tietotekninen amk- tai korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa. Lisäksi sinulla on työkokemusta liiketoimintalähtöisestä tietojärjestelmien kehittämisestä sekä projektityöstä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja halua uuden oppimiseen. Olet myös aktiivinen, omaat innostavan työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Sovellusympäristömme on monipuolinen pitäen sisällään web- ja mobiilisovelluksia, tietokantoja, erilaisia liittymiä jne., joten katsomme eduksesi monipuolisen teknisen osaamisen liiketoiminnan tietojärjestelmistä, tietokannoista ja teknologioista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä mukavan työympäristön, jossa mahdollisuus sekä kehittää että kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-kehityspäällikkö Kimmo Keronen, puh. 040 515 0374 ti 11.9. klo 12.00-16.00 ja ma 17.9. klo 9.00-12.00.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.9.2018 mennessä osoitteessa http://www.elenia.fi/ura

Elenia-konsernin muodostavat sähkönjakelupalveluja tarjoava Elenia Oy sekä sen tytäryhtiöt Elenia Lämpö Oy, Elenia Palvelut Oy ja Elenia Finance Oyj. www.elenia.fi