(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Touhula Varhaiskasvatus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme ammattitaitoista ja kokenutta sovellusasiantuntijaa, työskentelysijaintinaan ensisijaisesti Oulu.

 

Toimit osana tietohallinnon tiimiämme, jonka vastuulla on tukea ja kehittää IT-sovellusympäristöämme yhdessä liiketoiminnan kanssa. Työnkuvaasi kuuluvat toimittajahallinta, sisäinen asiakaspalvelu ja koulutus sekä SharePoint ympäristön kehittäminen. Toimit pääkäyttäjänä eri liiketoimintasovelluksissa sekä tuet ja kehität talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmiä.

Olet vahva ammattilainen, joka janoaa uuden oppimista ja jatkuvaa kehittymistä. Työssäsi tarvitset itsenäisyyttä, järjestelmällisyyttä ja kädet saveen -otetta. Työporukassamme onnistut, kun olet sosiaalinen ja haluat toimia yhteisen hyvän eteen.

 

Odotamme sinulta:

  • Erinomaista Office 365 Sharepoint - ja Microsoft SQL - osaamista
  • Ymmärrystä eri järjestelmien välisistä integraatioista sekä niihin liittyvistä rajapinnoista
  • Eduksi katsomme taloushallinnon järjestelmien sekä Microsoft Active Directoryn tuntemusta
  • Sujuvaa englannin kieltä sekä kokemusta projektityöskentelystä
  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta

 

Tarjoamme Sinulle työnantajaksesi merkityksellisellä alalla toimivan, vakavaraisen kasvuyhtiön sekä sen mukanaan tuomat laajat kehittymismahdollisuudet. Työkaveriksesi saat ystävällisiä, auttavaisia ja työhönsä aidosti sitoutuneita ihmisiä.

 

Jätä hakemus 24.9.2018 mennessä Touhulan rekrytointisivujen kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi myös jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.