(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Visma Software hakee asiakaslähtöistä materiaalihallinnon asiantuntijaa ja vahvaa tiimipeluria Jyväskylään.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tuetaan Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän sekä lisäarvotuotteiden käyttöä. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä oman tiimin sekä sidosryhmien kanssa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden toteutumisesta vastaamalla palvelupyyntöihin laadukkaasti määräajassa.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja haluat auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Sinulla on tietotekniset perusvalmiudet ja esimerkiksi teknillisen alan AMK -tutkinto. Ymmärrät materiaalihallinnon prosessit. Sinulle on tuttua mm. osto- ja myyntitoimitusketjut, varastotoiminnot sekä projektien kustannusseuranta. Kokemus urakointitoimialasta katsotaan eduksi.

Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja etsit aktiivisesti uusia innovatiivisia tapoja parantaa toimintaa ja kehittää omaa osaamistasi. Osallistuminen uusien palvelukanavien jatkuvaan kehittämiseen tuo työpäiviisi sopivasti vaihtelevuutta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Anne Välimaa, anne.valimaa@visma.com, puh. 050-4869283. Parhaiten tavoittaa seuraavina ajankohtina:
Tiistai 19.10.2018 klo 9-10
Torstai 24.10.2018 klo 8-10

Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon järjestelmiä tuottava ohjelmistotalo. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat mm. taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmät Visma Fivaldi, Visma L7, Visma Nova ja Visma.net Financials. Visma tarjoaa myös asiakkailleen verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja, sekä projektinhallinta- ja ajankirjauspalveluita.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa). Kotisivu: visma.fi.