Sovellusasiantuntija VMP-konsernin IT-tiimiin
VMP Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
VMP Oyj
VMP Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Visionamme on auttaa työnantajia ja työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä.
Toimenkuva
Etsimme teknisen taustan omaavaa ja asiakaslähtöistä sovellusasiantuntijaa VMP-konsernin IT- tiimiin Turun toimipisteeseen. Tehtävänäsi asiantuntijana on kehittää henkilöstövuokrausliiketoimintaan liittyviä sovelluksia ja prosesseja. Työhön sisältyy myös noin kolmannesosa service deskiin liittyviä tukitehtäviä, loppukäyttäjien avustamista ja kouluttamista ongelmatilanteissa.

Uudessa toimenkuvassasi sinulla on mahdollisuus osallistua asiakaslähtöisiin kehitysprojekteihimme yhteistyössä kollegoidesi ja liiketoiminnan ammattilaisten kanssa. Onnistuminen tehtävässä edellyttää sosiaalisia taitoja ja intohimoa laadukkaaseen kehitystyöhön ja laatikon ulkopuolelta ajattelua. Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat toimia tehokkaasti myös tiimin jäsenenä.
Odotamme sinulta
• Kokemusta Microsoft Dynamics CRM ja/tai Mfiles Desktopin ja/tai verkkopalveluiden kehittämisestä
• Toivomme vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavissa työtehtävissä
• Aktiivista otetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuuta
Muut tiedot
Työnkuva on uusi ja sisältöön on mahdollisuuksia vaikuttaa oman mieltymyksen ja osaamisen kautta. Tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden kehittää taitojasi sekä sovellusasiantuntijana että projektihallinnan ammattilaisena. Työtehtävän aloitukseen sisältyy perehdytys, jonka jälkeen työtehtäväsi monipuolistuu ja kehittyy askel askeleelta eteenpäin. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä ja muista liittää mukaan CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Työ sisältää monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä eri konserniyritystemme parissa. Pääset aidosti mukaan kehittämään prosessejamme ja tätä kautta auttamaan kollegojasi palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin. Meillä on mahdollisuus etätöihin ja työaikakin joustaa toiveidesi mukaan. Meillä panostetaan työhyvinvointiin ja tästä todisteena on Eteran myöntämä työkykypalkinto. Pääset mukaan rentoon tiimiimme, jossa ei panta turhaan kiristä päätä!

Lisätietoja työtehtävään liittyen antaa VMP-konsernin IT-päällikkö Ari Valli, puhelimitse GSM 0403075060 (18.4 klo 10-12 ja 14-16) ja muina aikoina sähköpostitse ari.valli@vmp.fi.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Ari Valli, Ari.Valli@vmp.fi, 040 307 5060
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255857
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ari Valli (Ari.Valli (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5060
  • Sijainti: Turku