(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija (video- ja mediateknologiat)
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme video- ja mediateknologioiden osaajaa sovellusasiantuntijan tehtävään CSC:lle Funetin video- ja verkkokokous-, mediateknologia- sekä videotallennepalveluihin liittyviin tehtäviin.

Sovellusasiantuntijana toimit Funetin MMP-tiimissä (MoniMediaPalvelut) tukien Funet-jäsenorganisaatioita hyödyntämään entistä paremmin Funet-videopalveluvalikoimaa koulutuksen ja tutkimuksen apuvälineinä. Tehtävään kuuluu palvelujen kehittämistä, teknistä asiakasrajapintatyötä, uusien palvelujen kartoitusta, suunnittelua ja tuotteistusta. Tehtävä sisältää myös kansainvälistä videopalvelutuotteistustyötä.  

Olet perehtynyt video- ja mediateknologioihin ja sinulla on teknisiä ja tuotteistustyöhön soveltuvia taitoja. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

CSC:n ylläpitämä Suomen kansallinen korkeakoulu- ja tutkimusverkko Funet sekä CSC:n datakeskusverkot tarjoavat alustan niin tieteen ja kulttuurin suurtehoyhteyksiä vaativille erikoissovelluksille, kuin korkeaa tietoturvaa ja saavutettavuutta vaativille kriittisille palveluille. Verkkoja käyttävät esimerkiksi CSC:n datakeskuksissa sijaitsevat suurteholaskenta- ja pilvipalveluympäristöt. CSC:llä on pitkä historia tietoliikenteen edelläkävijänä, sillä CSC liitti Suomen internetiin vuonna 1988.

 

Lähetä hakemuksesi 27.06.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry