(Poistunut julkaisusta)

Sovellusasiantuntija tukipalveluihin
Accountor HR4 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Hei sovellusasiantuntija, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Oletko etsimämme Mepco-sovellusasiantuntija?

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen
liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on
suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Liiketoimintamme kasvaa nopeasti ja haluamme panostaa asiakaspalvelumme vahvistamiseen ja etsimme nyt osaavaa Sovellusasiantuntijaa tukipalveluihimme Tampereelle tai Jyväskylään.

Mistä on kyse?

Sovellusasiantuntijanamme tehtäviisi kuuluvat Mepco-tuotteidemme tekninen asiakastuki ja asiakaspalvelu. Käsittelet asiakkaidemme sähköisiä palvelupyyntöjä tukiportaalimme kautta sekä puhelimitse. Tukena sinulla on ammattitaitoinen ja mukava kuusihenkinen tiimi, joka istuu Tampereella ja Jyväskylässä.  

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulla löytyy jo osaamista Mepco-järjestelmistä ja sinua motivoi järjestelmäasiantuntijan työ. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tukityössä pääset syventämään osaamistasi Mepco-tuotteista ja laajentamaan ymmärrystäsi eri järjestelmistä. Lisäksi toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja osaat asettua asiakkaan saappaisiin työssäsi. Englannin tai ruotsin kielitaidosta on hyötyä työssä.  

Sovit joukkoomme, jos olet tiimityöskentelijä, jaat mielelläsi osaamista tiimin kesken ja nautit asiakasrajapinnassa tekemisestä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja vastaamme heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Siksi on tärkeää, että pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja omaat hyvän priorisointikyvyn.     

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso mitä Testaajamme Jenni sekä tilitoimistoratkaisuista vastaava Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki!
Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle.
Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 29.3. Esimiehemme Tiina vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse tiina.koivula@accountorhr.fi sekä puhelimitse 16.3. klo 9-11 tai 19.3. klo 9-11, numerosta 040 662 4198.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Me Accountor HR-klusterissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme.
Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Accountorin HR-klusteri tarjoaa ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin sekä digitaalista palvelua osaamisen kehittämiseen. Olemme alan johtava toimija. Ohjelmistoratkaisuista vastaavan yksikkömme Accountor HR Solutionsin tuotteilla Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Osaamisen kehittämiseen erikoistuneen yksikkömme Opinahjo-Eduhousen koulutuspalveluita käyttävät tuhannet talouden ja HR:n ammattilaiset sekä esimiehet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Accountorin HR-klusteri on osa kansainvälistä Accountor-konsernia. Accountor tarjoaa
talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme
prosessien digitalisoinnissa. Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa, ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2018 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.