Sovellusasiantuntija, terveydenhuollon avopalvelutiimi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Sovellusasiantuntija, terveydenhuollon avopalvelutiimi

Työavain 2-685-19
Vakinainen työsuhde alkaen 25.10.2019
Hakuaika päättyy 18.10.2019 kello 15:45
Kivenlahden terveysasema , Meriusva 3 02320 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme nyt sovellusasiantuntijaa terveydenhuollon avopalvelutiimin pääkäyttäjätehtäviin (mm. terveysasemien ja avokuntoutuksen pääkäyttäjätehtäviin). Tehtäviin kuuluu mm. järjestelmien kehittämistehtäviin osallistuminen, raportointitehtävät, asiakas-/potilastietojärjestelmän, sähköisen asioinnin ja muiden SOTET -järjestelmien lähituki sekä koulutusten koordinointi, suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen. Sovellusasiantuntija osallistuu järjestelmien hallinnan taustojen ylläpitoon ja tiedottamiseen sekä uusien versioiden järjestelmien ja toiminnallisuuksien testaamiseen. Työ on liikkuvaa eri terveysasemilla tapahtuvaa työskentelyä sekä koulutusten pitämistä henkilökunnalle. Työn aloitus 21.10.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään AMK-tutkintoa terveydenhuollosta, sosiaali- ja terveysalan hyvää tuntemusta, kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan Effica pääkäyttäjyys tai muu tietojärjestelmien osaaminen, stressinsietokyky sekä esiintymistaidot.

Arvostamme terveysasemilla tai avokuntoutuksen puolella olevaa työkokemusta sekä hoitotyön tutkintoa mm. sairaanhoitaja, toimintaterapeutti jne.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2655,89 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min /vko


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Satu Hedberg
.
etunimi.sukunimi@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1304677
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa